Nagedachtenisvormen

web site 008 (2)Opening gedenktuin 043Opening gedenktuin 006Hartenboom

 

 

Er zijn vele nagedachtenisvormen mogelijk. Gedacht kan worden aan sierurnen, reliekhouders en as medaillons.  Ze zijn er in veel verschillende vormen, kleuren en maten.

Het is mogelijk om een gedeelte van de as te verstrooien en een klein gedeelte te gebruiken voor een reliekhouder of as medaillon. Dit kunnen verschillende kleine objecten of sieraden zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een steen of een glasobject waarin de as is mee geblazen. Ook kan een kleine hoeveelheid as in een zogenoemde mini-urn bewaard worden. Deze zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken. (t.036 5357200)

Gedenktuin:
Een plek waar u in alle rust uw dierbare overledenen kunt gedenken. Met de gelegenheid om een kaarsje te branden en een geschreven boodschap achter te laten. U kunt zelfs de naam van uw dierbare laten bevestigen op een van de gedenkzuilen. Voor informatie kunt u bellen met 036-5357200 (afbeelding 2 en 3 bovenaan te pagina)

Voor het bestellen van een naamplaatje kunt u onderstaand bestand openen en uitprinten.
U kunt het ingevulde formulier sturen naar: Kruidenweg 3, 1312 SR Almere of scannen en mailen naar: info@crematoriumalmere.nl

Naamplaatje voor gedenkzuil

U kunt alvast een kijkje nemen in ons assortiment via onderstaande links.

Assieraden

Sierurnen & sieraden

Metalenurnen

Glas producten of Ambachtelijke glas producten

Hand beschilderde urnen

 

Afbeelding 1 laat een standaard asbus zien, die u van ons kosteloos meekrijgt binnen een periode van een half jaar na de crematiedatum. Naast de standaard asbus ziet u een strooikoker, tegen een betaling van €29,- kunt u ervoor kiezen om de as in een strooikoker bij ons af te halen.

Afbeelding 2 en 3 laten sierurnen zien. Tegen een betaling van €41,00 kunt u uit 1 van deze sierurnen kiezen (de sierurn met roos is ook in rood verkrijgbaar)

urn en strooikoker3 kleuren urnblauwe urn met roos