Home » Activiteiten

Activiteiten

Wij hebben regelmatig  interessante activiteiten en bijeenkomsten. Hieronder vindt u overzicht van de actuele evenementen. 

Ma-de-liefste | Moederdag

Zondag 10 mei 2020 van 11.00 uur t/m 14.00 uur.

Zondag 10 mei is het moederdag. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur bent u welkom voor een kopje koffie met lekkers.

Moederdag staat in het teken van bloemen, welke bloem spreekt u aan, wat voor betekenis heeft deze bloem? Wat is uw geboortebloem en welke kleur hoort hier bij?

Kom langs en kies de bloem die u mooi vind. Een kopje koffie of thee een  zoete lekkernij en gewoon even een praatje met elkaar.

Wees welkom, Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Braderie | Weekend van de begraafplaats

Zaterdag 6 juni 2020 van 12.00 uur t/m 14.30 uur.

​Begraafplaatsen en Crematorium Almere doet mee aan het weekend van de begraafplaats. Op 6 juni kunt u kennismaken met de gang van zaken op onze locatie. Bezoek de uitvaartbraderie, doe mee aan de rondleiding over de begraafplaats of bekijk de crematieoven. Toegang is gratis

Kruidenweg 3, Almere stad.

 

Herinneringsavond | Heimwee met een glimlach

Zaterdag 31 oktober 2020 van 19.00 uur t/m 21.30 uur.

Wij bieden u de gelegenheid om tijdens deze avond stil te staan bij het afscheid dat u nam van uw dierbare. Wij hopen uw heimwee daarmee een kleine glimlach te kunnen geven.
Tijdens deze herinneringsavond noemen wij de naam van uw dierbare overledene, waarna u een kaarsje mag branden. Ook zullen we stil staan bij de overleden vlinder kindjes.
Tijdens deze herinneringsavond luisteren we naar muziek. De muziek die is uitgekozen door de nabestaanden. (Wij maken een selectie uit de gekozen muziek)

U kunt de naam van de overledene en een gewenst muziekstuk mailen naar: info@crematoriumalmere.nl
Aanmelden gewenst. Toegang is gratis.

De zaal is open vanaf 18.45 uur. Kruidenweg 3, 1312 SR Almere.